slika

За овогодишњу представу ученика одсека за савремену игру изабрана је обнова представе „Дуњалук“ (у кореографији Милоша Исаиловића уз драматургију Стеле Мишковић и Луке Михаиловића и продукцији Битеф театра). Према речима младог аутора "плесна престава "Дуњалук" говори о положају младе групе људи на улицама Београда, о улози свакоког од нас у свакидашњем свету, о сопственој борби у систему који нам је склопљен и који намеће своја правила и пут, о глобалној манипулацији и нашем одупирању.

slika

16. Дани Балкана у Минхену - гостовали су од 27.04. до 02.05. У оквиру Балкан феста у Минхену, публици су се представили млади плесачи средње балетске школе Лујо Давичо из Београда. Ови будући носиоци светских сцена извели су представу "Дуњалук".

Играли су: Сташа Ивановић, Ина Илиевска, Катарина Анић, Дуња Лазаревић, Калина Зељковић, Душан Бајчетић, Маша Анић, Неа Јанковић, Ива Илиевска, Дуња Ранковић.

slika
slika
slika
slika

У Крагујевцу одиграна је представа 22. 5. 2022. године, а играли су Сташа Ивановић, Ина Илиевска, Катарина Анић, Душан Бајчетић, Маша Анић, Неа Јанковић, Ива Илиевска, Дуња Ранковић и Калина Зељковић.

slika